Ibis Hotel Türkiye: Ibis Ankara Airport

Ibis Ankara Airport

Ankara Esenboğa Havaalanı’na yalnızca 2 km mesafede yer alan Ibis Ankara Airport Hotel 147 odası ile değerli konuklarını beklemektedir. Otelde ücretsiz WiFi erişimi, restorant ve 24 saat açık resepsiyondan yararlanabilirsiniz.

Tüm odalar klima, düz ekran uydu TV, telefon ve kasa ile donatılmıştır. Özel banyolarda duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Odadan şehir manzarası seyredilebilir.

Konuklar snack bardan atıştırmalık ve içecekler alabilirler. Ibis Ankara Airport Hotel’de döviz bozdurma hizmeti verilir.


 

 


Tesis, Ankara'nın merkezine 28,2 km, Anıtkabir’e 30,5 km, Tunalı Hilmi Caddesi’ne 29,7 km, Kızılay’a ise 28,3 km uzaklıktadır.


Adres:
Balıkhisar Mah. Özal Blv.
06750 Ankara
Tel: +90 (312) 840 00 00
Fax: +90 (312) 840 00 40

3 yorum :

Unknown dedi ki...

Otelin konumu ve ici gayet guzel fakat musteri memnuniyeti yok denilecek derecede. Calisanlarda guler yuz yok, konusma ve musteriye karsi tutumlari cok kaba.kalite yok konaklanabilecek en son otel diyebilirim acil durumlarda degerlendirilebilir.

Unknown dedi ki...

THY ucusum iptal edilince bu otele onlarin misafiri olarak geldim...cay icmek istedigimi soyledim...hazirlayamacaklarini cunku yogun olduklarını soylediler..ancak poset cay yollayabilecrklerini soylediler...kabul ettim....suratsuz bir kadin geldi ve cay yok dedi gitti...simdi gelinde bu oteli birdaha tercih edin....bu arada bu yorumu halen oteldeyken yapiyorum

Unknown dedi ki...

Bnmde aynı şekilde ucusum iptal oldu calisanlari cok suratsiz yardimci olmuolar hic musteri memnuniyeti yok hic yardimci olmuolar hic tavsiye etmem