Ibis Hotel Türkiye: Ibis İzmir

Ibis İzmir

Şehir merkezinde yer alan Ibis İzmir, Alsancak feribot iskelesine yalnızca 500 metre mesafededir. Otel, ücretsiz Wi-Fi erişimine sahip klimalı odalar ve günün 24 saati açık bir resepsiyon ile hizmet vermektedir.

Ibis İzmir Alsancak'ın modern biçimde döşenmiş odaları düz ekran TV, emanet kasası, elektrikli su ısıtıcısı ve mini buzdolabı içermektedir. Özel banyolarda saç kurutma makinesi mevcuttur.

Her şey dahil kahvaltı hem geleneksel hem de kontinental tarzdadır. Akşamları kafede temalı bir yemek sunulmaktadır. Restoranda bir atıştırmalığın ya da hafif bir yemeğin tadını çıkarabilir ya da yorucu bir günün ardından barda rahatlayabilirsiniz.

 
 


İzmir Fuarı otele 2 km uzaklıktadır. Otele 17 km mesafedeki İzmir Adnan Menderes Havalmanı'na doğrudan ulaşım olanağı sağlayan Alsancak İzban Tren İstasyonu ise sadece 50 metre mesafede bulunur.

Adres:
Atatürk Cd. No:404-410
35480 Konak / İzmir
Tel: +90 (232) 414 70 00
Fax: +90 (232) 414 70 59
www.ibishotel.com

1 yorum :

Yasemin Demiray dedi ki...

İzmir Alsancak'ta bir zincir oteli olmasına rağmen samimi ve yetkin çalışanlara sahip olması sebebiyle beklentimizin üzerine çıktı. Tertemiz odalara sahipler. Konumu gayet merkezi. Ayrıca fiyat kalite performansı olarak çok olumlu bulduk. Alsancak İbis çalışanlarına teşekkür ederiz!