Ibis Hotel Türkiye: Ibis Bursa

Ibis Bursa

Ibis Bursa, 1 Kasım 2010'dan itibaren konuklarını ağırlamaya başladı. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Accor Grubu'nun zincir oteli olan Ibis Otel Bursa, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nin (BUTTİM) yanındaki alana inşa edilmiş olup, 196 standart oda, 4 engelli odası olmak üzere toplam 200 oda, 400 yatak kapasitesi ile 1 adet restaurant, 1 adet bar, 1 adet toplantı salonu içermektedir. Otel, şehir merkezine arabayla 15 dakika mesafede olup ücretsiz otoparkı mevcuttur.

3 yıldızlı olan otel TÜYAP Bursa Fuar Merkezi ve diğer büyük ticari işletmelere (FIAT, Renault, BUTTİM gibi) oldukça yakın bir konumdadır. Odalarda standart olarak; iklimlendirme cihazı, yüksek hızlı internet, mini kasa, TV, telefon ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Ayrıca diğer Ibis otellerinde olduğu gibi Ibis Bursa'da da 24 saat resepsiyona sipariş verip, hazır olduğunda resepsiyondan hizmet alınabilecek "snack servisi" ve sabah 04:00'den itibaren başlayan "erken kahvaltı servisi" mevcut.








Adres:
Altınova Mah. Fuar Cad. No: 67
Osmangazi 16250 Bursa
Tel : +90(224) 275 85 00
Faks : +90(224) 275 85 05

8 yorum :

Adsız dedi ki...

Ibis Bursa yeni açıldığı için her şey güzel ve gayet modern. Odaları küçük fakat kullanışlı ve pratik. Banyosu da küçük fakat idare eder. Bursa'daki yeni otellerin en ucuzu demek doğru olacaktır. Tek dezavantajı şehir merkezinden uzak olması. Personeli gerçekten çok yardımsever.

Adsız dedi ki...

Otogardan yaklaşık 10 liralık taksi ücretiyle otele ulaşmak mümkün. Otel gayet temiz ve konforlu. 3 yıldızın hakkını fazlasıyla veriyor. Şehir merkezinde kalmak gibi bir takıntınız yoksa kesinlikle tavsiye ederim.

Volkan dedi ki...

Otel odalarının temiz olmasını beğendim ayrıca internet bağlantısı da mükemmel.
Çocuklu olmayan aileler için kalınabilecek ideal bir otel. Ama küçük çocuğunuz varsa sıkıntılı bir konaklama geçirmeniz muhtemel. Çünkü çocuklar için bir aktivite alanı düşünülmemiş.

Adsız dedi ki...

merak ederek gittiğimiz otelde ; otel ile ilgili bilgi almak istedik ve otel odalarını gezmek istedik resepsiyon görevlisinden yardımcı olmasını rica ettiğimizde bize karşı masadaki broşürleri göstererek ordan bakın demesi bizi ilk gidişimizde otelden soğuttu ve kimseye tavsiye etmiyceğimiz bir otel olarak hafızamızda yerini aldı.

Adsız dedi ki...

merhaba uzun yıllar dır ısvıcrede yasıyorum ve her daım kaldıgım hotel isvicre de bıle ibis hotel dır hııc bı fark aratmamıslar turkıyede kı ıbıs de dahıl olmak uzere süper sonucta hem ılgı odagı hemde genel temızlık ben cok memnun kaldım ,
ibis hotel ve tüm personelıne tsk ederım ...hulya balansa

Adsız dedi ki...

Bursa seyahatimde İbis Hotel Bursa'da konakladım ve çok çok memnun kaldım. Girişte ilgili ve güleryüzlü personel ile karşılaştık. otopark sorunu yok ve merkeze &terminale ulaşım çok kolay. Odalar çok temiz ve konforlu. Her sey dusunulmus.

Unknown dedi ki...

Bursaya geldigimizde ibis bursa kaldik. Is donusu otele geldimizde oda daginik.Copler alinmamis . Odaya birakilan su ve cay birakilmamis. Hicbir ibisde karsilasmadigimiz. Bu hizmeti ne adana ne Kayseri de gormedik.

Adsız dedi ki...

Bursa ibis çok ilgisiz çalışanları, telefondan resepsiyona asla ulaşamıyoruz her gelişimde aynı sorunlar yaşanıyor ilgisizlik hat safada temizlik desen ayrı bir dert İbis markasının kalitesini düşürüyorlar.