Ibis Hotel Türkiye: Ekim 2007

Ibis Gaziantep

Akfen GYO, Gaziantep’in eski fuar alanına Fransız Accor Hotel zincirleri ile ortak olduğu Ibis Gaziantep'i hizmete açtı. Ibis Gaziantep'in odaları, Ibis'in “Coquelicot - Gelincik '' adlı en son oda konseptinde hazırlandı. İçinde plazma tv'den kasa ve hızlı internete kadar her türlü konforun düşünüldüğü, misafirlerini maksimum seviyede rahat ettirmeye yönelik olarak tasarlanmış odalara sahip olan Ibis otellerinden her an  hizmet alabiliyorsunuz . 24 saat hizmet alabileceğiniz bir oda servisi değil ama “snack servisi '' mevcut. Günün hangi saatinde açlık hissederseniz hissedin, resepsiyona siparişinizi verip, hazır olduğunda resepsiyondan temin edebiliyorsunuz. Ibis markasına özel bir uygulama olan “erken kahvaltı '' servisi, sabah 04:00 den itibaren başlıyor.

 

Ibis Otel Gaziantep'te 173'ü standart, 4'ü engelli olmak üzere toplam 177 oda, açık teras, restaurant ve bar bulunan otel 8 Ocak 2010'da hizmete girdi.

 

Genel Özellikler:
Merkezi klima ve ısıtma, bahçe, tv köşesi, kablosuz internet, jeneratör, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir. Gaziantep Havaalanına 20 km mesafede, şehir merkezinde. Kahvaltı salonu, bar, 24 saat snack servis.

 

Oda Özellikleri:
Direkt telefon, kasa, internet bağlantısı, çay/kahve makinesi, merkezi klima, duş, wc, saç kurutma makinesi.

Adres:
Yaprak Mah. İstasyon Cad. No:76/A
27400 Şehit Kamil / Gaziantep
Tel:+90(342) 211 00 30
Faks:+90(342) 211 00 40