Ibis Hotel Türkiye: Ibis Gaziantep

Ibis Gaziantep

Akfen GYO, Gaziantep’in eski fuar alanına Fransız Accor Hotel zincirleri ile ortak olduğu Ibis Gaziantep'i hizmete açtı. Ibis Gaziantep'in odaları, Ibis'in “Coquelicot - Gelincik '' adlı en son oda konseptinde hazırlandı. İçinde plazma tv'den kasa ve hızlı internete kadar her türlü konforun düşünüldüğü, misafirlerini maksimum seviyede rahat ettirmeye yönelik olarak tasarlanmış odalara sahip olan Ibis otellerinden her an  hizmet alabiliyorsunuz . 24 saat hizmet alabileceğiniz bir oda servisi değil ama “snack servisi '' mevcut. Günün hangi saatinde açlık hissederseniz hissedin, resepsiyona siparişinizi verip, hazır olduğunda resepsiyondan temin edebiliyorsunuz. Ibis markasına özel bir uygulama olan “erken kahvaltı '' servisi, sabah 04:00 den itibaren başlıyor.

 

Ibis Otel Gaziantep'te 173'ü standart, 4'ü engelli olmak üzere toplam 177 oda, açık teras, restaurant ve bar bulunan otel 8 Ocak 2010'da hizmete girdi.

 

Genel Özellikler:
Merkezi klima ve ısıtma, bahçe, tv köşesi, kablosuz internet, jeneratör, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir. Gaziantep Havaalanına 20 km mesafede, şehir merkezinde. Kahvaltı salonu, bar, 24 saat snack servis.

 

Oda Özellikleri:
Direkt telefon, kasa, internet bağlantısı, çay/kahve makinesi, merkezi klima, duş, wc, saç kurutma makinesi.

Adres:
Yaprak Mah. İstasyon Cad. No:76/A
27400 Şehit Kamil / Gaziantep
Tel:+90(342) 211 00 30
Faks:+90(342) 211 00 40

6 yorum :

arslan dedi ki...

slm.yer olarak gaziantebin en güzel yeri otelin görünüşü mükemmel.mevcut olan otellerden yer olarak cok güzel bir yer merkezi bir yer.ben bu otelde çalişmak isterdim onun için başvuru yaptım .insallah orada çalışırım. FEYAT ARSLAN

Adsız dedi ki...

Ibis Gaziantep tipik bir Ibis otel mimarisinde. Güzel bir restorantı var fakat fiyatlar biraz yüksek gibi. Otel tren istasyonuna yürüyerek 3 dk. şehir merkezine ise 10 dk mesafede..!

Adsız dedi ki...

İşlerimden dolayı Gaziantep'de 3 gün konakladım. İlk olarak Novotel'de kalmayı planlamıştım fakat bu sefer kendi kendime neden Ibis'te kalmıyorum diye sordum çünkü ikisi de yanyanaydı ve Ibis daha ucuzdu. Zaten Ibis'te kalıp Novotel'in restaurantına gitmekte bir sakınca olmuyor. Otel, tarihi tren garına 5 dakika, şehir merkezine ise 15 dakika yürüme mesafesinde.
Süleyman DERİN

Adsız dedi ki...

Gaziantep'teki akrabalarımızı ziyarete gitmiştik. Fakat yaşadıkları ev hepimizin kalamayacağı kadar küçüktü. Geceyarısı otel aramaya koyulmuştuk ki bulduğumuz yer Ibis otel oldu. Otelin de odaları küçüktü ama umursamadık çünkü otel gerçekten temizdi.

Otelde ne yazık ki çok konaklayacak kadar kalamadık, çünkü küçük odaları uzun bir süreden sonra insanı gerçekten sıkmaya başlıyor.

Adsız dedi ki...

çok berbat bir otel gece boyunca yan odadakilerin kavga sesinden uyuyamadım kadın kendimi atıcam diye bagırıyodu kimseye tavsiye etmem

Unknown dedi ki...

Merhabalar.kız arkadaşımla Gaziantep ziyareti sonrası konaklamak için rezervasyon yaptığımız ıbis otel evli olmadığımız için bizi otele almadı. Aynı zamanda yanında bulunan novotel de aynı muhabbeti yaptı. Ancak Antep harici tüm ıbis ve novotel markalı oteller evlilik cüzdanı aramamaktadirlar.bu nasıl bir çelişkidir. Evli olmayan insanlar antebi ziyaret edemiceklermi???yada konaklama için böyle global otellerde kalamicaklarsa neden adları novotel yada ıbis tir.tabelalarını Ahmet otel Mehmet otel yapsınlar. Böylece herkes ne olduklarını bilsinler....